HOTEL-PENSION MÜHLTHALER

Tel. 089-8951670                                    Fax. 089-89516733

e-mail:MUHLTHALER@t-online.de

picture

Drumetii si plimbari cu bicicleta

Poteci si carari feerice conduc drumetul prin poieni pline de flori si-l afunda in paduri tacute, pline de farmec. Catune micute si impodobite traiesc in perfecta armonie cu pitorestile manastiri si castele formand un ansamblu perfect intre cultura si traditie.

Intre Starnberg si Gauting gasim romantica depresiune Mühlthal. Ultima glaciatiune a imbogatit regiunea cu doua lacuri, Starnberg si Würmsee, aducand si un mic rau cu apa limpede care astazi strabate nestingherit regiunea.

In Gauting isi gaseste temelia un important monument istoric, datat cu aproximatie din anul 800, o straveche moara de orez, unde se presupune ca s-ar fi nascut Kaiserul Karl cel Mare.

Din pamantul pe care e amplasata regiunea Gauting au fost scoase la iveala vechi vestigii romane, unele fiind deja exponate in incinta cladirii primariei.

Primitoarele gradini de vara bavareze va invita sa luati o pauza pe parcursul itinerarului dumneavoastra si sa degustati o bere langa rumenii carnaciori bavarezi. Bucataria bavareza va pune la dispozitie o mare varietare de sortimente culinare, care de care mai delicioase. Tentant?

Timp de mers pana la varful Zugspitze, cel mai inalt varf din germania, cu Kfz cca. o ora .

Motociclisti, bun venit!

english

return