HOTEL-PENSION MÜHLTHALER

Tel. 089-8951670                                Fax. 089-89516733

e-mail: MUHLTHALER@t-online.de

Gastronomie si obiective care merita vizitate

Gradina de vara / Restaurant /Cafenea in casa

Vacante bavareze de neuitat : fermecatorul tinut deluros, premergator tarii Alpilor, zona lacurilor Ammersee si Starnberger ofera o adevarata vacanta-n paradis. Frumusetea si linistea tinutului sunt ideal imbinate cu multiple posibilitati recreative, plimbari dar si activitati culturale de prim rang.

Pe toata durata anului "tinutul celor cinci lacuri" va invita la odihna si recreere. Lacurile cu apa cristalina, bogate in specii de peste, sunt adevarate tentatii pentru iubitorii de inot, surfing si plimbari cu vaporasul.

La 30 - 40 minute de calatorie cu S-Bahn'ul puteti vizita:

Olympiazentrum, Gradina zoologica Hellabrunn, Marienplatz (centrul Münchenului), castelul Nymphenburg, Schwabing, Oktoberfest (sarbatoare specific germana in luna octombrie), gradina Engleza, Muzeul german

Castelul Neuschwanstein este la cca. 1 ora de mers cu masina sau cu autobuzul spre München / Neptunbrunnen in sudul Neptunbrunnen ( Hauptbahnhof - gara principala).

Plimbari cu vaporul

Lacul Starnberger: vaporasele flotei "Alb - Albastru" va stau la dispozitie pentru tur complet de 3 ore, discoteca si seri dansante pe vapor, posibilitatea de inchiria a unul din vaporase sambata seara, in perioada Iulie - August.
Pentru mai multe informatii: plimbari cu vaporul pe lacul Starnberger la adresa Dampfschiffahrtstr. 5

82319 Starnberg Tel : 08151 / 12023

english

return